У Миколаєві посадовець поліції влаштував інтим з підлеглою на очах у десятків людей (ВІДЕО)



Наразі обох копів відсторонили від виконання службових обов’язків

Пише - джерело.

Миколаївська поліція проводить службове розслідування через ролик в соцмережах, що демонструє «аморальну поведінку» поліцейських.

Як пише «УНІАН», на відео, що потрапило в мережу, можна побачити чоловіка та жінку у відкритому басейні, що займаються коханням. Присутніми були чимало свідків, які й зафільмували все, що відбувається.

У поліції повідомили, що це сталося, коли поліцейські (за повідомленнями в соцмережах — начальник управління та його підлегла) перебували поза службою. Втім, попри це, на час розслідування їх відсторонили від виконання службових обов’язків.

«Попри те, що подія сталася, коли поліцейські перебували поза службою, їх відсторонено від виконання службових обов’язків. Як тільки у соціальних мережах була поширена інформація щодо аморальної поведінки працівників поліції, керівництво обласного управління призначило за цим фактом службове розслідування. За його результатами керівництво ГУНП у Миколаївській області прийматиме рішення про притягнення правоохоронців до відповідальності», — наголосили в поліцї.


Читайте також:


Залишити коментар: