У МОЛОДОЇ БРИТАНКИ ПІСЛЯ ВІДПОЧИНКУ НА ПЛЯЖІ ВСЯ СПИНА ЗАЛИШИЛАСЯ У ПУХИРЯХ З ГНОЄМ: ЩО СТАЛОСЯ (ФОТО)



Британка потрапила до лікарні.

Пише - джерело.

У 31-річної жінки після перебування на сонці на всій спині залишилися пухирі, заповнені гноєм. Молоду маму двох дітей навіть ушпиталили до лікарні з жахливим сонячним опіком, незважаючи на те, що вона неодноразово застосовувала спеціальний крем з SPF 30.

Про це пише Metro.

Даніель Фіцсімонс з дітьми та чоловіком одного спекотного дня пішла на пляж Бумкрама в Північній Ірландії. Вона намастилася спрей-лосьйоном, який мав би захищати від сонця.

У результаті після відпочинку на пляжі лікарі діагностували у неї опік третього ступеня, а її спина була покрита бульбашками, заповненими гноєм.

“Я намастилася кремом ще до того, як вийшла з дому, потім повторила, коли приїхала туди, а потім, поки була там. Думаю, цього більш ніж достатньо”, – пригадує вона.

Потерпіла жінка нарікає, що в неї жахливий біль, який не дозволяє їй жити нормальним життям: вона не може лежати і розчісувати волосся.

“Мені погано, тому що біль дуже сильний. Це нестерпно. Я вся в тисячах маленьких пухирів, і вся моя шкіра здерта. Біль жахливий, і мені пощастить, якщо я сплю більше години за ніч”, – скаржиться вона.

Також Даніель з Ньютаунстюарта, графство Тайрон, каже, що через цей інцидент вона все більше переймається, щоб в неї не розвинувся рак шкіри. Також жінка подала судовий позов на компанію, чиїм кремом вона намастила спину.

Але там стверджують, що дотримуються і відповідають всім британським і європейським нормам, а продукти проходять “суворі випробування для підтвердження відповідності вимогам SPF”.

Компанія пояснює, що для захисту від сонця, потрібно повторювати нанесення крему через деякий час, але додають, що “більшість населення не усвідомлює, який рівень захисту їм необхідно застосувати, щоб отримати свій SPF захист. Якщо вони не застосовують достатню кількість сонцезахисних засобів, вони не отримають очікуваного SPF”.


Читайте також:


Залишити коментар: