У мережу злили моторошні пророцтва норвезької Ванги



У мережу злили моторошні пророцтва норвезької Ванги: світ на порозі найбільшої катастрофи, вже все почалося Відомо також, що ясновидиця описала умови, які будуть передувати страшній катастрофі

- джерело.

Третя світова війна – це етап міжнародного конфлікту, якого ніхто не хоче побачити на своєму віку. Але розмови про неї починають лунати все частіше.

Гунхільда Смелхус є відомою ясновидицею з Норвегії, яку не рідко називають “другою Вангою” або “норвезької Вангою”. Її пророкування також точні і не менш страшні. Так ще в 1968 році 90-річна Смелхус передрекла Третю світову війну, яка стане наймасштабнішою і найстрашнішою катастрофою у світовій історії і почнеться вона раптово. Така інформація з’явилася в багатьох західних і російських ЗМІ.

Відомо також, що ясновидиця описала умови, які будуть передувати страшній війні. За її прогнозами, війні буде передувати втрата віри в Бога, руйнування системи цінностей, а також серйозна міграційна криза.

Нова світова війна стане найбільшим катаклізмом в історії людства, однак її причиною не стануть політичні інтриги. Конфлікт розгориться, коли люди відмовляться від релігії і перестануть визнавати інститут шлюбу, також прикметами майбутнього світового конфлікту, за її словами, стане одностатева любов, відмова виховувати дітей.

Смелхус запевняла, що моральне розкладання суспільства послужить важелем, який запустить глобальний конфлікт. “Люди з бідних країн прибудуть в Європу.

Це буде коротка і жорстока війна, яка закінчиться атомною бомбою”. Через ядерну зброю, говорила Смелхус, вода і земля будуть зіпсовані, тому населення планети зосередиться в найбідніших країнах. “Повітря буде настільки забруднене, що ми не зможемо дихати.

В Америці, Японії, Австралії — у багатих країнах — вода і грунт будуть знищені. І ті, хто живуть в багатих країнах побіжать у бідні країни, але вони будуть так само жорстокі проти нас, як ми були проти них”, — йдеться в її записах.

Як ставитися до подібних предречень, напевно, кожен повинен вирішити сам для себе. Але перш, варто звернути увагу, що в кожному з них присутні ті факти, які якимось чином існують вже зараз. Нагадаємо, з передрікання відомої ясновидиці, 2088 року пошириться хвороба, через яку люди будуть старіти за кілька секунд.


Читайте також:


Залишити коментар: