“У липні буде техногенна катастрофа”: астролог назвав небезпечні дати



Астролог Влад Росс не виключає, що саме в цей період можуть бути підірвані Кримський Титан і Керченський міст.

Липень 2023 року може стати складним періодом. У цьому місяці можуть з’явитися проблеми з грошима, у відносинах і навіть може статися техногенна катастрофа. Про це в інтерв’ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

- джерело.

Якщо у вас виникли проблеми зі здоров’ям і ви хочете звернутися до лікаря, то астролог не рекомендує це робити 21-24 липня.

“У липні 2023 року основним складним періодом буде статичність Венери – 21-25 числа. Статична Венера загальмує наступні теми: краса, б’юті-індустрія, покупки, гроші, відносини, партнерство. Тому будь-які пластичні операції або косметологічні процедури краще встигнути зробити в першій половині місяця. Тому в другій його половині навіть дуже хороший хірург може провести невдалу операцію”, – сказав Росс.

25-31 липня сприятливо переглядати колишні контракти і фінансові справи, та й будь-які фінансові взаємини.

Астролог каже, що в період жорсткого аспекту Марса і Сатурна 20 липня може статися техногенна катастрофа.

“З 15 по 25 липня – це найнебезпечніший період в плані техногенних катастроф. Цей транзит буває приблизно раз на два роки, і він пов’язаний з гальмуванням або відсутністю гальм. У прямому сенсі слова у автомобіля можуть відмовити гальма. Тому в далеких поїздках поблизу 20 липня можливі складні ситуації”, – говорить Росс.

У цей період на фронті можуть бути запеклі бої і великою втратою танків і БМП. Також вибухи можуть статися на дуже важливих мостах, в тому числі і Керченському.

“Можуть вибухнути якісь аміачні заводи, який-небудь Кримський Титан. Також велика і хімічна загроза, а, тим більше Нептун, пов’язаний з хімією, стає ретроградним в цьому місяці. Тому слід бути обережніше поблизу цього транзиту, бо він досить аварійний і травмонебезпечний. Якщо він якимось чином зачепить вашу натальну карту, то можуть бути самі неприємні наслідки. Людей, народжених 18-21 липня, 27-29 листопада, 24-26 лютого, 26-28 травня, цей транзит може торкнутися жахливим чином”, – додав астролог.

Дивіться відео про те, які дати будуть небезпечними в липні 2023 року:

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Сообщение “У липні буде техногенна катастрофа”: астролог назвав небезпечні дати появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: