У Львові суд звільнив від покарання чоловіка, який збив дитину на пішоході



Франківський районний суд Львова визнав винним водія, який збив 6-річного хлопчика на пішохідному переході у Львові. Проте чоловіку призначили лише рік іспитового терміну, звільнивши від відбування покарання.

За вироком суду ДТП трапилась у січні 2020 року. 28-річний чоловік на Renault Kangoo їхав вул. Городоцькою і на пішохідному переході неподалік будинку №162 наїхав на 6-річного хлопчика. Дитина саме переходила дорогу. Унаслідок ДТП хлопчик отримав відкритий перелом кісток лівої гомілки зі зміщенням, що є тяжким тілесним ушкодженням з небезпекою для життя. Про це повідомляє ZAXID.NET.

- джерело.

Зазначається, що водій пояснив суду свої дії «необдуманістю щодо настання негативних наслідків», просив його суворо не карати та заявив, що допомагав сім’ї постраждалого хлопчика.

Повідомляється, що суддя визнала водія винним у вчиненні ДТП та призначила 3,5 років тюрми, але звільнила від відбування цього покарання, встановивши рік іспитового терміну. Протягом цього часу чоловік має повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну свого місця праці чи житла та періодично з’являтись для реєстрації.


Читайте також:


Залишити коментар: