У Львові п’яні туристи побили жінок та намагалися задушити поліцейського



Дебоширами виявилися приїжджі із Закарпатської та Полтавської областей.

- джерело.

У центрі Львова двоє нетверезих мешканців Закарпатської та Полтавської областей чіплялись до жінок та вчинили щодо них хуліганські дії.

Про це повідомляє Світлана Добровольська, речниця поліції Львівської області.

Зазначається, що 21 вересня, близько 16.15 41-річний працівник одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, перебуваючи поза службою, помітив двох чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрі на вулиці Дорошенка у Львові вчиняли хуліганські дії, чіплялись до жінок та вдарили кількох з них.

Працівник поліції підійшов до чоловіків, представився та показав службове посвідчення. На зауваження, зроблене правоохоронцем та його вимогу припинити правопорушення незнайомці відреагували зухвало та агресивно, зокрема один з них напав на поліцейського та почав його душити. Тоді правоохоронець здійснив попереджувальний постріл у повітря з власного зареєстрованого пристрою для відстрілу гумових куль та затримав хуліганів.

У Галицькому відділі поліції, куди доставили правопорушників, правоохоронці встановили їх особи – вони виявились мешканцями Полтавської та Закарпатської областей віком 41 та 47 років.

Встановлюються обставини події, вирішується питання правової кваліфікації дій правопорушників.


Читайте також:


Залишити коментар: