У Львові народилася дитина-гермафродит



Після обстежень було вирішено коригувати стать на жіночу

- джерело.

У Львові народилося унікальне немовля, яку батьки вважали за дівчинку і при народженні дали жіноче ім’я. Однак у дитини присутні як жіночі, так і чоловічі статеві хромосоми, передає ZAXID.net.

Згідно з повідомленням, львівські хірурги прооперували однорічну дитину-гермафродита, що має як жіночі, так і чоловічі статеві залози.

Батьки звернулися до фахівців, коли малюкові виповнилося дев’ять місяців і було незрозуміло, яка стать у дитини, оскільки зовнішні геніталії мали ознаки обох статей.

“Є матка, маткова труба веде до яєчників, а зліва розташована незрозуміла заліза. Після дослідження з’ясувалося, що це яєчко. Отже, дитина – справжній гермафродит, який має і жіночі, і чоловічі статеві залози”, – розповів дитячій уролог.

Лікар наголосив, що в Україні є всього кілька фахівців, які коректують стать таким дітям.

Зазначається, що після обстежень і консультацій було вирішено коригувати стать на жіночу. Дитині належить ряд операцій, після яких вона перебуватиме під наглядом гінеколога і ендокринолога.

Раніше повідомлялося, що у місті Сетубал, що у 40 км від столиці Португалії Лісабона, народився хлопчик без носа та очей, а лікаря, який вів вагітність, відсторонили від виконання обов’язків. Лише на шостому місяці вагітності, після того, як жінка пройшла обстеження в іншій клініці, батьків попередили про ризик потенційних відхилень, але перший лікар відкинув ці застереження і заспокоїв пару.


Читайте також:


Залишити коментар: