У Львові на жінку з немовлям на руках напали безпритульні собаки



У Львові біля кільця вулиць Дж. Вашингтона-Зелена двоє собак напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках. Про це повідомили у спільноті “Варта 1” у Фейсбук.

- джерело.

Собаки покусали жінці ноги та сідниці. Їй вдалося врятувати дитину. Інцидент трапився у вівторок, 18 червня.

“Машини зупинялися і просто дивилися як ті пси кусають бідну жінку, як дитя кричало від переляку. Дякувати Богу, проїжджав мимо хлопець на велосипеді і він як міг відбивав тих псів від жінки своїм велосипедом та камінням! Дякую тому відважному хлопцю, який не побоявся і врятував їх обох.

Найгірше в тій ситуації, що у Львові виявили сказ у бездомних собак! На звернення жінки до ЛКП “Лев” їй сказали, щоб вона пильнувала тих псів чи вони не здохнуть через 10 днів від сказу! Люди, Ви це серйозно? Жінка, яка живе сама з 9-ти місячної дитиною має ходити і шукати тих псів? Мені бракує слів!

ЛКП Лев відправляє на Промислову, а вони в ЛКП, міська рада в ЛКП Лев, а ті на карантині і відправляють на Промислову, замкнуте коло. Одним словом, у місті сказ, а бездомних псів які кусають людей ніхто не відловлює і не контролює! Що відбувається? Поліція теж ніяк не реагує!”, – сказано у дописі.

У ЛКП Лев підтвердили факт звернення потерпілої.

“Зараз жінці доводиться приймати страшні дози вакцини прости сказу лише тому, що нікому відновити тих псів.
Чому в цивілізованому світі ніхто не реагує? Можливо в когось є записи камер з відеореєтраторів?”, – розповідоає дописувачка.


Читайте також:


Залишити коментар: