У Львові на голову пішохода впала частина фасаду – чоловік у лікарні



За попередньою інформацією, у постраждалого – забійна гематома лобнотім‘яної ділянки голови.

- джерело.

В історичному центрі Львова сьогодні на пішохода впала частина фасаду будинку, внаслідок чого він госпіталізований з травмою голови. Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, з будинку на вул. Дорошенка, 14 відбулося падіння елементу фасаду, який травмував пішохода. Людину доставлено у 8-му лікарню.

«З будинку, який належить ОСББ, на вул. Дорошенка, 14 відбулося падіння, ймовірно, елемента фасаду. Внаслідок падіння травмовано пішохода. Місце події обгороджене.

Причини інциденту з’ясовує поліція», — повідомив голова Галицької райадміністрації Львова Андрій Зозуля.

За його словами, районна адміністрація випише припис балансоутримувачу будинку з вимогою провести додаткове обстеження фасаду будівлі на предмет виявлення аварійних елементів, що можуть впасти.

Як повідомив координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook, частина штукатурки з фасаду будинку впала на чоловіка 50-ти років. «За попередньою інформацією, у постраждалого – забійна гематома лобнотім‘яної ділянки голови», – написав Зінкевич.


Читайте також:


Залишити коментар: