У Львові чоловік, якому відімкнули газ і електрику, розпалює багаття в квартирі



У Львові 40-річний мешканець багатоквартирного будинку наражає на небезпеку свої сусідів, адже палить багаття просто на підлозі своєї квартири.

Про це повідомили в ТСН.

Передає - джерело.

Чоловіку вже давно відрізали газ, світло і воду. Він пиячить та буянить, на зауваження сусідів реагує агресивно. Поліція вже не раз втихомирювала чоловіка, але все марно. Ані йти лікуватися, ані змінювати спосіб життя той не збирається.

Сусіди в постійному страху, кажуть перекриття в будинку дерев’яне тож просто бояться згоріти. «Він почав запалювати вогнище в своїй квартирі і почав водити до себе всяких бомжів, пияків, які п’ють цілу ніч, які б’ються, які стукають мені в стіни, плюють в двері», – розповідає мешканка будинку Мар‘яна Гначук.

Мешканці писали звернення на гарячу лінію міста та в поліцію. Але власник квартири зазвичай у своє помешкання нікого не впускає, мовляв приватна власність.  «Складаємо адміністративні протоколи, іншого як такого впливу на нього ми не маємо, оскільки в його діях немає складу кримінального правопорушення», – зазначає дільнична офіцерка поліції Львівщини Лідія Паньків.


Читайте також:


Залишити коментар: