У лікарні померла 29-річна жінка, яку в гаражі підпалив чоловік. Фото



У Запоріжжі померла 29-річна Анастасія, в якої діагностували 52% опіку всього тіла – тулуба, кінцівок, голови. Її чоловік облив бензином машину та підпалив. Дівчина в цей момент стояла поряд і враз спалахнула.

- джерело.

У лікарні Анастасія провела 12 днів. Про її смерть повідомила благодійна організація “Емоція” в Instagram у середу, 17 листопада.

“Настя пішла. М’яких хмаринок”, – написали в організації.

Як з’ясувалося, у лікарні дівчина захворіла на коронавірус. Окрім того, вона мала цукровий діабет. Днем раніше, 16 листопада, на сторінці фонду писали, що стан Анастасії був украй важким.



“Впала сатурація, вчора зробили ПЛР-тест, COVID-19 підтвердили. Наразі Настя перебуває на апараті ШВЛ (штучної вентиляції легень. – Ред.). Цукровий діабет, 52% опіку, і до цього всього ще й COVID-19”, – ідеться у повідомленні.

Інцидент між сімейною парою стався у гаражі, у селищі Кушугум Запорізького району. За попередніми даними, чоловік Анастасії, 38-річний місцевий житель, облив бензином машину та підпалив.

Сама дівчина стояла поряд і миттєво спалахнула. Чоловік також перебуває у лікарні. Він отримав 20% опіку верхніх дихальних шляхів, м’яких тканин обличчя, кистей, нижніх кінцівок.


Читайте також:


Залишити коментар: