У Києві затримали півсотні повій



Поліцією викрито 50 повій, 8 адміністраторів і затримано 6 операторів, які брали дзвінки на рекламні номера і здійснювали листування з потенційними клієнтами.
Правоохоронці затримали банду організаторів мережі борделів на території Києва та області. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції в Київській області.

- джерело.

Під час досудового розслідування правоохоронці викрили та припинили діяльність незаконної “фірми”, яка діяла в сфері надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду на території столиці та області.

Відзначається, що організаторами виявилися жінка під конспіративних ім’ям “Рената” і її співмешканець. Вони забезпечували діяльність “бізнесу”, контролювали свій “робочий штат”, який налічував близько 20 осіб, серед яких: диспетчери, які брали дзвінки від клієнтів на рекламні номера, адміністратори на “кублах”, де працювали повії, водії-таксисти, які перевозили дівчат на певні адреси та забезпечували охорону повій в разі виникнення конфліктних ситуацій з клієнтом.

У поліції розповіли, що підбором кадрів займалася людина на прізвисько “Тимур”. Він проводив з кандидатками співбесіди, розповідав про умови роботи за різними напрямками роботи, встановлював заробітну плату, про що потім звітував своєму “керівництву”. Диспетчери-оператори, які працювали позмінно, брали дзвінки від клієнтів на рекламні номера з приводу надання послуг сексуального характеру, розповідали про послуги, що надаються за гроші, ціновій політиці “фірми”, пропонували додаткові послуги. Також вони підтримували роботу сайту, де розміщувалася інформація про дівчат-повій і їх фото.

Вартість послуг варіювалася від 800 гривень до 3 тисяч гривень на годину. За оперативними даними, щоденний грошовий оборот коштів становив 70-100 тисяч гривень. За словами керівника управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Київської області Богдана Лобко, в ніч на 4 жовтня працівники оперативного підрозділу спільно з співробітниками Генерального слідчого управління Нацполіціі провели 22 санкціонованих обшуки за місцями утримання притонів, де надавалися сексуальні послуги.

У дев’яти салонах, розташованих в центрі міста Києва, викрито 50 повій і 8 адміністраторів. Крім того, затримано 6 операторів, які брали дзвінки на рекламні номера і здійснювали листування з потенційними клієнтами.

“Також проведено обшуки за місцем проживання фігурантів, причетних до скоєння злочину. В ході проведення обшуків затримано організаторів, виявлено та вилучено документацію, графіки чергувань, прайси, візитки, мобільні телефони та інші речі, що свідчать про організацію надання сексуальних послуг за грошову винагороду. Поліція вилучила кошти в національній та іноземній валюті, отримані злочинним шляхом “, – додали в поліції.

Зараз вирішується питання про повідомлення зазначених осіб про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу для них.


Читайте також:


Залишити коментар: