У Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: “Я не буду його забирати”



У Києві забрали хлопчика з неблагополучної сім’ї

- джерело.

У Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала.

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на Оболонському районі столиці. Небайдужа киянка звернулася на гарячу лінію “102” і повідомила, що поруч з продуктовим магазином знаходиться 10-річна дитина без батьків. Правоохоронці відразу ж прибули на виклик і встановили особу хлопчика.

За словами начальника сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимира Моргуненка, хлопчика забрали та зателефонували його батькам. Поліцейський заявив, що його сім’я вже кілька років перебуває на обліку в соціальних службах як неблагополучна. Батько хлопчика нещодавно помер, а мати ніде не працює і випиває.

По телефону жінка повідомила поліції, що вони з сином зараз живуть в хостелі, куди він повинен був приїхати на таксі. Мати відмовилася приїжджати за сином на прохання правоохоронців.

Хлопчик / фото: поліція Києва

Поліція і співробітники Служби у справах дітей і сім’ї прийняли рішення забрати дитину з сім’ї. Його доставили в лікарню для огляду. Надалі його направили до київського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Мати хлопчика на дзвінки поліцейських не реагує. І все ж на неї було складено протокол згідно зі статтею 184 (Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, зобов’язань щодо виховання дітей) КУпАП.


Читайте також:


Залишити коментар: