У Китаї колишній чоловік заживо спалив дружину в прямому ефірі – вона була зіркою TikTok: фото



Пряма трансляція популярного блогера з Китаю Ламу А була перервана – в її будинок увірвався колишній чоловік. Він облив дівчину бензином і підпалив, пізніше вона померла.

- джерело.

Про це повідомляє cqcb.com.

У 30-річної Ламу А з провінції Сичуань було 782 тисяч передплатників в TikTok. Під час чергового прямого ефіру 14 вересня, Ламу А несподівано зникла з кадру. Незабаром екран став чорним, і пролунали страшні жіночі крики.

Два дні передплатники нічого не знали про те, що сталося. Після цього на зв’язок вийшла сестра Ламу А, яка розповіла про жахливі події того дня. У будинок до блогера увірвався колишній чоловік з сокирою і каністрою бензину. Він облив ним екс-дружину і чиркнув запальничкою. Жінка спалахнула, як свічка. У неї обгоріло 90% тіла.

У будинку перебували родичі постраждалої, вони прибігли на крики і почали гасити Ламу А, але опіки все одно були дуже великі. Дівчину госпіталізували, медики два тижні боролися за її життя, але врятувати її не вдалося.
Кілька місяців тому Ламу А подала на розлучення з чоловіком, з яким у неї було двоє дітей. Причиною стали систематичні побиття. Весь цей час чоловік погрожував жінці і вимагав, щоб вона повернулася. Після чергової відмови і трапилася трагедія. Зараз він затриманий місцевою поліцією і перебуває під вартою. Діти загиблої, швидше за все, будуть жити з її родичами.


Читайте також:


Залишити коментар: