У Кирилівці дівчина винайшла спосіб як вийти заміж – набридло чекати принца



Оригінальний спосіб знайти чоловіка

- джерело.

Стало відомо про те, що на популярному українському курорті жінка за допомогою оригінального оголошення намагається знайти ще чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що оригінальна спроба знайти собі пару на все життя була проведена в курортній Кирилівці. Жінці мабуть заміж невтерпеж, і вона вирішила піти на все.

Новина про це з’явилася в соціальній мережі Instagram.  У цьому сезоні була вже сила-силенна перлів від туристів. Відпочиваючі натирали себе медузами, так як десь почули, що це може зцілити. Інші каталися на надувних «таблетках» затоплене селищу.

І ось, в черговий раз Кирилівка дивує. Ні для нікого не секрет, що багато приїжджають на курорт для того, щоб знайти собі другу половинку. Це може бути просто короткий роман, а може, й тривалі відносини, які переростуть у весілля.

І ось, курортників потішило оголошення, яке, не так давно з’явилося в мережі. Якась Алла буквально прокричала всім, що вона хоче заміж. Нижче вона залишила свій номер телефону, і прохання телефонувати тільки після 24:00.

Досить забавно. Стає цікаво, чи багато з’явилося бажаючих стати потенційними нареченими.


Читайте також:


Залишити коментар: