У Кремлі відкрито заявили, що хочуть включити Херсонщину, Запоріжжя й Донбас до складу Росії



Секретар генеральної ради “Єдиної Росії” Андрій Турчак розмріявся, що значна частина українських територій увійде до складу росії. А саме Херсонська, Запорізька та “звільнені райони” Донецької й Луганської областей.

Пише - джерело.

На думку Турчака, у перших двох регіонах рішення ухвалюватимуть самі жителі. Заяву російського депутата процитувало пропагандистське агентство РИА Новости.

“У мене сумнівів у тому, що цей регіон (Херсонщина. – прим.ред.) буде у складі Російської Федерації, нема ніяких. Люди хочуть захисту, стабільності, щоб нарешті після восьми років узаконеного Заходом “бандерівського терору” щодо них настав довгоочікуваний і міцний мир”, – висловився політик із країни-агресора.

На його думку, “ніхто не сумнівається, від слова зовсім” і в тому, що “звільнені території” так званих республік “ЛНР” і “ДНР” нібито також стануть частиною Росії.
Турчак вважає, мовляв, “те саме буде із Запорізькою областю”. Там, заявив росіянин, має бути проведено референдум, “як тільки до цього буде готова ситуація”. Тобто, коли “припиниться обстріл і з’явиться зона безпеки”.

“Упевнений, що жителі Запоріжжя також свою думку висловлять на підтримку такого рішення”, – висловив переконання він.

До слова, раніше про подібні плани Кремля розповідав голова Комітету Ради Федерації з конституційного законодавства Андрій Клішас. Він заявив, що “приєднати” до РФ окупанти мріють усі захоплені українські землі Донбасу, Херсонської та Запорізької областей.


Читайте також:


Залишити коментар: