У кожній ОТГ має бути опорна школа і автобус, – прем’єр



У Кабінеті Міністрів відбулась селекторна нарада з керівниками Обласних державних адміністрацій, під час якої очільникам областей була презентована інфраструктурна карта країни, що містить понад 110 тисяч об’єктів: шкіл, дитячих садків, лікарень, поліцейських пунктів.

- джерело.

Про це, на своїй сторінці у Facebook, повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

«У Програмі дій нашого Уряду ми чітко сформулювали послуги, які гарантуватиме держава кожному українцю для комфортного та безпечного життя. Наприклад, у кожній ОТГ має бути опорна школа та автобус, який буде підвозити школярів до неї. Кожна дитина має ходити в дитячий садок», – зазначив Гончарук.

За його словами, інфраструктурна мережа, яка сьогодні є, не дає можливості втілювати плани в життя, оскільки вона застаріла та не відповідає сучасним вимогам.

«За ці півтора місяця наша команда вперше в історії нанесла на карту країни всю інфраструктуру — а це більше 110 тис. об’єктів: шкіл, дитячих садків, лікарень, поліцейських пунктів. На сьогоднішній селекторній нараді з усіма керівниками ОДА ми презентували їм цю карту та направили в області. Тепер кожна область має чіткий дедлайн — до 10 грудня кожна ОДА має змоделювати власну інфраструктурну мережу, яка має бути у кожній області. З чіткими позначками, де потрібно створити школу, де дитячий садочок, а де поліцейську дільницю», – повідомив прем’єр-міністр.


Читайте також:


Залишити коментар: