У Коломиї група підлітків жорстоко побила «кіборга», інваліда війни. АТОвець в реанімації



У Коломиї група підлітків боксерів напали на «кіборга» АТОвця, який захищав Донецький аеропорт, а також з перших днів повномасштабного вторгнення був на фронті. Зараз чоловік в лікарні в комі.

Пише - джерело.

Про це розповів коломиянин Тарас Кузьмин.

«У суботу 27 серпня 2022 року близько 22 години підлітки боксери скоїли напад на кіборга інваліда і завдали йому важких тілесних ушкоджень. Молодий чоловік лежить на даний час в реанімації міста Коломия. Так у Коломиї, в мирному на перший погляд містечку, у нього крововилив у мозок і кома, паралізована одна сторона», – написав Тарас Кузьмин.

Відомо, що постраждалий – це «кіборг» Василь Кузьмин, воював з 2014-го на фронті. Один з останніх, хто вийшов з Донецького аеропорту. Тепер, після повномасштабного вторгнення теж пішов воювати в перший день війни. Неодноразово був поранений. Є інвалідом війни.

Причина конфлікту в Коломиї наразі невідома. З анонімних джерел повідомляють, що він ще з одним чоловіком чекали товариша біля місцевого супермаркету. Коли на нього налетіли ззаду і вдарили. Ця інформація перевіряються.

«За кого він воював, захищав, цих дітей, щоб вони мирно жили і вчилися. Деякі уже навчилися убивати. Дуже сумно, що колеги цього кіборга мовчать, волонтерські організації. Ви спитали у батьків, яка поміч їм треба? Мовчання, шановні друзі, цього кіборга. Він вам допомагав, допоможіть і йому, мовчання вбиває», – додав Тарас Кузьмин.

Зі свого боку правоохоронці відзначають, що по даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження. «Усіх учасників конфлікту встановлено. Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії», – коментують в ГУНП в Івано-Франківській області.


Читайте також:


Залишити коментар: