У Карпатах знайшли без свідомості чеську туристку



Супутниця чеської туристки поінформувала рятувальників у телефонному режимі, що її подрузі стало погано.

- джерело.

У Карпатах рятувальники знайшли без свідомості чеську туристку, у якої напередодні погіршилося самопочуття, повідомляє прес-служба ДСНС Закарпатської області.

Вчора, 6 травня о 14:00 годині, супутниця чеської туристки поінформувала рятувальників у телефонному режимі, що її подрузі стало погано. Вона повідомила рятувальникам орієнтовні координати їх місцезнаходження.

“О 16:20 рятувальники знайшли потерпілу туристку в несвідомому стані в районі гори Великий Верх. Жінці надали долікарську медичну допомогу і транспортували в с. Пилипець Міжгірського району, де о 17:10 передали працівникам екстреної медичної допомоги, які доставили іноземку з попереднім діагнозом “Переохолодження” в Міжгірську ЦРЛ”, – йдеться в повідомленні.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт були створені дві групи. У пошуково-рятувальній операції брали участь 10 чоловік і дві одиниці спецтехніки. Рятувальники рухалися в двох напрямках. Пошуково-рятувальні роботи ускладнювалися поганими погодними умовами: туман, шквальний вітер і сильний дощ.


Читайте також:


Залишити коментар: