У Харкові після смерті трирічного малюка під суд пішли батьки-кати і керівники соцслужб (відео)



У Харкові після смерті трирічного малюка під суд пішли батьки-кати і керівники соцслужб

- джерело.

У Харкові виголосили вирок парі, яка катувала і заморила голодом до смерті власну трирічну дитину. Десять років за ґратками проведе горе-батько, який нещадно бив малого сина, вісім літ тюрми отримала мати померлого хлопчика. Ішлося в сюжеті ТСН.

Маленького Максимка батько систематично лупцював, а коли знесилений малюк уже не зміг вставати з ліжка, його перестали годувати. У соцслужбу надходили скарги, що над дитиною знущаються, але відповідні органи ніяк не відреагували. Хлопчик впав у кому і помер. На лаві підсудних опинилися не лише батьки-кати. Провадження є і проти соціальних працівників, які «не помітили», що коїться у цій сім’ї.

Керівницю служби у справах дітей, яка визнала свою провину і співпрацювала зі слідством, засудили на три роки позбавлення волі з річним випробувальним терміном. Тим часом починають розглядати справу проти начальниці центру соціальних служб. За службову недбалість чиновниці світить до п’яти років тюремного ув’язнення.

«Директор центру особисто ставила резолюції на цих заявах. Тобто вона на себе брала особистий контроль за цією ситуацією. І перевірка не була організована належним чином. І вона не визнає свою провину і вважає, що усе мали зробити інші служби», – зазначила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.


Читайте також:


Залишити коментар: