У Греції пацієнт помер через 8 хвилин після вакцинації від коронавірусу



За словами медиків, коли літній чоловік поступив в лікарню, вони не знайшли ніяких протипоказань для вакцинації.

У Греції літній пацієнт помер після того як отримав вакцину від коронавірусу. Інцидент стався в університетській лікарні Іракліона на Криті.

Передає - джерело.

“Отримавши вакцину, 85-річний чоловік залишився сидіти в приймальні, після чого раптово впав на підлогу. Його оперативно помістили в реанімацію, але врятувати його життя лікарі не змогли”, – повідомляє Ethnos.

Чоловікові зробили серцево-легеневу реанімацію, на п’ять хвилин він прийшов до тями, проте потім знову втратив свідомість.

За попередньою інформацією смерть чоловіка не пов’язана ні з алергією, ні з самою вакцинацією, але збіглася з введенням йому COVID-препарату. Ймовірною причиною смерті може бути інсульт, проте більш точна інформація буде доступна тільки після розтину.

Крім того, не вказано, хто був виробником вакцини.

Відзначимо, на сьогоднішній день в ЄС схвалені вакцини Pfizer / BioNTech, Moderna і AstraZeneca. Останню в Греції використовують тільки для пацієнтів у віці 60-64 років.

Імунізації населення від коронавірусу в Греції почалася 27 грудня. У рамках національної кампанії щодня робиться понад 20 тисяч щеплень.


Читайте також:


Залишити коментар: