У ФРАНКІВСЬКУ ПОТРІБНО ЗАБОРОНИТИ ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ, – КЕРІВНИК МУНІЦИПАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ОЛЕКСАНДР ПІКУЛЯК



Для багатьох людей в Івано-Франківську війна закінчилася, вважає виконувач обов’язків директора муніципальної інспекції “Добродій” Олександр Пікуляк.
Про це, з його слів, свідчать часті випадки розпивання спиртного у центрі та Привокзальному сквері, ігнорування сигналів повітряної тривоги, недотримання деякими жителями комендантської години і гучна музика з акустичних колонок.

Пише - джерело.

Про своє ставлення до російськомовних пісень на вулицях, поранення, які отримав під час поїздки з міським головою Русланом Марцінківим на Чернігівщину, а також про те, як люди почали забувати про війну і чому потрібно обов’язково заборонити продаж алкоголю в Івано-Франківську, Олександр Пікуляк розповів Суспільному, передає Правда ІФ

Нещодавно у коментарі моєму колезі ви сказали, що “для більшості людей в місті війна закінчилася”. Що ви мали на увазі? Що люди звикли і більше не бояться? Мало роблять для перемоги?

— Навіть якщо ви зараз пройдетеся містом, побачите, що музиканти грають, люди на літниках відпочивають. Якщо почнеться тривога, небагато людей підуть в укриття. Це — проблема. Або ж, якщо зайти в гості до “Волонтерів Прикарпаття”, напливу людей, які бажають допомогти, немає. На жаль, мешканці міста трохи забули, що війна не закінчилася. Війна для них десь далеко. До прикладу, у 2014-15 роках людей вистачило на пів року, зараз — на три місяці.


Читайте також:


Залишити коментар: