У Франківську чоловік у черзі до банкомату розпускав руки до дівчини. Жертва домагань зламала носа кривднику



Соцмережі Франківська сколихнула історія дівчини, яка стояла в черзі до банкомата і якій чоловік (який стояв позаду в цій же черзі) вирішив задерти плаття та облапати.

Пише - джерело.

Дівчина не розгубилась, відреагувала і зламала чолов’язі ніс (бо мала навички самооборони). Потім прибігла його жінка, зібрались продавчині з прокльонами в бік дівчини, прибув патруль і, ніхто їй не повірив. Бо чоловік пристойного вигляду, в костюмі, ще й одружений не міг зробити подібне. Якби не камери спостереження в ТЦ, які показали реальну ситуацію, то на дівчину написали б заяву, повідомляє Громадська організація Дом4824.

Юля Князюк, соціальна працівниця Дом4824 розповіла, як діяти в подібній ситуації:
— на місці викликати поліцію (102) Патрульна поліція Івано-Франківської області, щоб зафіксувати випадок, юриста/адвоката з Івано-Франківський місцевий центр з надання БВПД та за потреби звернутись в медичний заклад для надання медичної/психологічної допомоги.

*Гаряча лінія безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103

Також можна звернутись в наш денний кризовий центр для надання соціального супроводу, юридичної та психологічної допомоги. Номер телефону: +380979369138, Юлія.

Ми консультуємо по виходу з аб’юзивних стосунків, проводимо заходи з протидії домашнього насильства, співпрацюємо з поліцією, підтримуємо в судових засіданнях та усіх необхідних процесах.

Нагадуємо вкотре, що такі ситуації неприпустимі! Суспільству потрібно реагувати на дані випадки, допомагати постраждалим.


Читайте також:


Залишити коментар: