У дитячому садку Дніпра вибухнув жахливий скандал: “Маму тримали силою”



У Дніпрі батьки і завідувачка дитячого садка силою не випускали маму з роздягальні. Таку жорстокість вони проявили до неї через те, що та не прийшла на батьківські збори. Таку “акцію” проти жінки батьки спланували заздалегідь.

- джерело.

Про це у групі “БАЦЬКИ SOS” у Facebook розповіла постраждала мама Оксана Репецька.

Жінка розповіла, як у понеділок, 21 жовтня, в ДНЗ № 201, близько 15 осіб фізично перешкоджали жінці вийти, а потім викликали поліцію. За словами жінки вони проявили таку жорстокість через те, що вона вийшла з групи батьківського комітету в Viber.

“Діти в цей час після свята осені перебували у групі. Крик стояв неймовірний. З дітьми була нянечка і завідуюча, а вихователь Тетяна Володимирівна стояла у коридорі за спинами батьків і навіть не робила спроби згадати, що в групі діти! Завідуюча насолоджувалася “виставою””, – написала мама.

Жінка розповіла, що в дитячий садок приїхав наряд патрульної поліції і вони прийняли заяву за фактом фізичного обмеження її свободи. Але, пізніше їй повідомили про те, що справу буде розглядати ювенальна поліція.

Як розповіла Оксана Репецька, налаштовувати інших батьків проти неї вихователі та методист почали в 2017 році. Це сталося коли вона запитала, навіщо вітати завідувачку дитсадка з днем народження.

“Як виявилося, всі батьківські збори проходять тільки у форматі цькування і розголошення конфіденційної інформації адміністрацією проти “незручних” батьків. Надалі я вела аудіозапис зібрань”, – розповіла жінка.

Жінка розповіла, що після її звернення до завідуючої з приводу порушення вихователем посадової інструкції почалося групове цькування її та дитини з боку батьків і вихователів.


Читайте також:


Залишити коментар: