У Дніпрі медики рятують від важкого COVID-19 всю сім’ю: ніхто з них не вакцинований



У Дніпрі в забитій пацієнтами реанімації зараз рятують всю сім’ю, яка важко захворіла на коронавірус. Дітей розділили від батьків, щоб вони не бачили їх страждань. Вже другу добу людей намагаються врятувати.

- джерело.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook директор лікарні Сергій Риженко.

“Сьогодні реанімація Мечникова перевантажена. 25 хворих, четверо з них критичних. Ми робимо все можливе, щоб вони самостійно дихали. Приймаємо найважчих. Швидкі доставляють до нас тих, кого майже не можна врятувати. Хворіють цілими сім’ями”, – повідомив Риженко.

Він повідомив, що медзаклад приймає найважчих хворих коронавірусу, швидкі привозять в їх лікарню тих, кого вже дуже важко врятувати.

Доктор розповів, що на даний момент в реанімації лікарні Мечникова знаходяться три сім’ї з важкою формою коронавірусу. Всі вони без щеплень від коронавірусу.

“Лідія Степанівна, Михайло Васильович з Марганцю. Їм по 80. Зі школи все життя разом. Четверту добу перебувають в одній реанімації Мечникова в різних палатах. Лікарі намагаються зробити так, щоб вони не бачили страждання один одного. Їхні діти в ковід-терапії. Залежність від кисню не дозволяє їм говорити”, – розповів Риженко.


Читайте також:


Залишити коментар: