У Дніпрі двоє місцевих жителів задушили чоловіка і кинули його в багаття (відео)



Від отриманих травм і опіків 59-річний чоловік помер. У Дніпрі правоохоронці вчора, 10 березня, затримали двох зловмисників, які в той день під час сварки напали на чоловіка, побили його, стали душити, а коли потерпілий втратив свідомість – кинули його у багаття.

- джерело.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області. від отриманих травм та опіків 59-річний чоловік помер. В ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили обставини злочину, затримали зловмисників та доставили їх до Дніпровського відділу поліції.

Підозрювані – 35-річний та 34-річний місцеві жителі. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство ). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжного заходу.

За умисне вбивство затриманим загрожує максимальне покарання строком до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство ).

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжного заходу. За умисне вбивство затриманим загрожує максимальне покарання строком до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.


Читайте також:


Залишити коментар: