У Чорноморську 13-річна учениця розпилила в школі газовий балончик, постраждали 4 учні



Поліція встановила, що до застосування в школі газового балончика причетна 13-річна учениця цієї школи.

- джерело.

Сьогодні в місті Чорноморську Одеської області внаслідок застосування в школі газового балончика постраждали чотири учні. Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, о 14.10 до Чорноморського відділення поліції надійшло повідомлення від директора однієї із загальноосвітніх шкіл про те, що невідомі особи розпилили в повітря невідому речовину.

Всіх учнів евакуювали. «Четверо школярів – учні 6-го класу – було доставлено в лікарню, де їм поставили діагноз «гостре респіраторне отруєння невідомого походження». Дітям надали необхідну медичну допомогу, після чого відпустили додому», – йдеться в повідомленні.

Згідно з висновком Державної служби з надзвичайних ситуацій, у приміщенні школи розпилили перцевий газовий балончик. Працівники поліції встановили, що до зазначеної події причетна 13-річна учениця цієї школи.

Наразі вирішується питання про притягнення батьків дівчинки до адміністративної відповідальності за ч.4 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

За деякими даними, газ розпилили в школі №2. Інцидент стався на перерві, між уроками. Заняття в школі було зірвано.


Читайте також:


Залишити коментар: