У чоловіків все просто, у жінок – складно. Знаєте, чому? Геніальне пояснення!



Ще ніхто так точно не описував!
Пояснення того, як розумовий процес відбувається у чоловіків, а як – у жінок, з’явилося на сайті Tickld. Його автор – міжнародно відомий комік і спікер Марк Гунвор.

- джерело.

Жінки влаштовані набагато складніше, ніж чоловіки. У чоловіків все просто, у жінок – складно. Знаєте, чому?

Тому що у нас абсолютно різний біологічний пристрій мозку. Я почну з чоловіків.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Чоловічий мозок – це пристрій, в якому панує ідеальний порядок. У нас все розкладено по окремих коробках.

Секс – в одній «коробці», спорт – в другій, робота – в третій. У нас є багато коробок буквально для всього. У нас є «коробка» для автомобіля, є «коробка» для грошей, є «коробка», де зберігаються думки про роботу. Є “коробка” для вас, жінок. Є окрема коробка для дітей. Окрема коробка – це думки про матір. Вона десь там, в підвалі.

Ми все і завжди складаємо в ці коробки. І є одне правило: поки розгрібаєш одну коробку, інші чіпати не можна. Якщо чоловік обговорює конкретне питання, він дістає конкретну коробку, відкриває її і обговорює тільки те, що в ТІЙ КОРОБЦІ. Тоді він закриває її і кладе на місце дуже, дуже обережно, щоб не зачепити інші коробки.

З жіночим мозком все по-іншому. Жіночий мозок дуже, дуже відрізняється від чоловічого. Жіночий мозок – це великий клубок з дроту, де все пов’язано з усім.

Гроші пов’язані з машиною, машина – з вашою роботою, ваші діти – з вашою матір’ю, все з усім пов’язане. В результаті розумовий процес у жінок – це як широкосмугова магістраль, на якій все управляється однією формою енергії – емоціями.

Ось чому жінки, як правило, пам’ятають усе. Тому що, якщо ви берете будь-яку подію зі свого життя і підключаєте її до емоцій, вона залишиться у вашій пам’яті надовго.

Чому в чоловіків все не так? Тому що, по-перше, ми часто забуваємо переглядати свої коробки. По-друге, відверто кажучи, нас взагалі мало що турбує по-справжньому. А жінки, як правило, піклуються про все і відразу. Вони просто люблять цей процес.

А ще у чоловіків в голові є одна «коробка», про яку більшість жінок не підозрює. Це “порожня коробка”.

Це наша улюблена коробка. Якщо у чоловіка є шанс це зробити, він завжди дістає з підсвідомості саме її. Що може бути краще, ніж абсолютно порожній мозок протягом декількох годин? Ось чому ми так любимо рибалку.

І насправді те, про що я тут розповідаю, підтверджено науково. Кілька років тому Університет Пенсільванії провів дослідження і виявив, що чоловіки дійсно можуть відключатися, не думати ні про що, і при цьому дихати. На відміну від жінок. У них такого навику немає.

Жіночий розум ніколи не зупиняється. Вони просто не можуть усвідомити “порожню коробку”. Це, звичайно, зводить їх з розуму, тому що ніщо так не дратує жінку, як чоловік, який сидить і нічого не робить.

Марк Гунвор


Читайте також:


Залишити коментар: