У Чернігові з лікарні виписали 10-річну дівчинку, яку жорстоко побили підлітки



Поліція уточнила, що причиною побиття дитини стала “гра, яка переросла в агресію”.

- джерело.

У Чернігові медики виписали з лікарні 10-річну дівчинку, яку учора побили четверо підлітків. Про це повідомили у секторі комунікацій ГУ НП в області.

Згідно з інформацією правоохоронців, зараз дитину вже відпустили додому, діагноз озвучений раніше – «черепно-мозкова травма» – під питанням. Нагадаємо, за заявою батьків, із якою вони звернулися у поліцію, дитину обзивали, плювали на неї, тримали за руки, били палицею із цвяхами та пляшкою, наповненою камінням.

Дівчинку було доставлено до Чернігівської дитячої обласної лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та колотою раною ноги. За словами речниці поліції Чернігівської області Юлії Ковтун, поліція уточнила, що причиною побиття 10-річної дівчинки стала гра, яка переросла в агресію. Учора на дитячому майданчику у Чернігові гралися хлопці та дівчата 10-12 років, всього семеро дітей. Спочатку вони гралися, а потім захопилися і почали кидатися піском.

Далі один із хлопчаків кинув у дівчинку камінь. Так виник конфлікт, під час якого лунали словесні образи, діти плювалися, замахувалися пустою пластиковою пляшкою і палицею.

«Правоохоронці встановили всіх причетних до інциденту підлітків, з ними у присутності батьків проводяться профілактичні бесіди. При притягненні їх до відповідальності буде врахований той факт, що вони не досягли 14-річного віку», – пояснила Ковтун.

Крім того, вона наголосила, що це не був булінг. Поліція розслідує кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).


Читайте також:


Залишити коментар: