У Чехії пенсіонерки замовили стриптиз в будинок для людей похилого віку (ФОТО)



Мешканки будинку престарілих в чеському місті Орлова отримали незвичайний подарунок на Різдво. Перед ними виступив м’язистий стриптизер Роккі.

- джерело.

Про це повідомляють ЗМІ.

«Виступ доставив мені задоволення. Серед двадцяти дам в кріслах-візках були такі, які відразу налаштувалися на потрібну хвилю – плескали в такт музики, сміялися, а їхні очі горіли. Одного разу я виступав перед 90-річною клієнткою, так що сьогоднішня публіка це ще молодь », – розповів він.

Побачити чоловічий стриптиз було різдвяним бажанням 80-річної жінки установи на ім’я Єва. При цьому вона хотіла саме публічний виступ, щоб її сусідки теж могли повеселитися. Пенсіонерки відправили відповідний лист в благодійну організацію «Ježíškova vnoučata».

Це спеціальний проект «Чеського радіо», який якраз спеціалізується на виконанні бажань жителів будинків для людей похилого віку. У минулому році серед реалізованих мрій були, наприклад, зустріч зі співаком Карелом Готтом, папою Римським, або стрибок з парашутом.

Роккі показав два 10-хвилинних виступи в образах Санта-Клауса і медбрата. Одне з них було присвячено Єві, але при цьому танцюрист активно взаємодіяв з глядачами. Всім їм шоу сподобалося.

«Вони часом щось на мені розстібали. Однією з жінок було 92 роки, і вона запитала дозволу помацати мене, сказавши, що ніколи не бачила таких величезних чоловіків. Мій зріст майже два метри, а вага – 105 кг. Це для неї були незвичайні відчуття», – розповів стриптизер.

У соцмережах акція викликала в основному позитивну реакцію, проте знайшлися і критики.

«Раніше всі ці жінки були молодими і красивими. Вони насолоджувалися чоловіками, а чоловіки насолоджувалися ними. Про що взагалі мова? Деякі хвалять, інші засуджують. Але ми ж чехи, так що нічого нового», – додав Роккі.


Читайте також:


Залишити коментар: