Ця пісня зібрала 3 000 000 переглядів і все завдяки хлопцю з бубном на задньому плані(відео)



Всі ми часто любимо дивитися смішні ролики, бо вони піднімають настрій і мимоволі викликають посмішку на обличчі. Героїня нашої наступної публікації – дівчина, яка зробила кавер-версію пісні «Bye Bye».

- джерело.

Виконавиця володіє чудовими вокальними даними, але увагу глядачів приковує далеко не вона. На задньому плані можна побачити хлопця з бубном, який ритмічно рухається під музику.

Саме він мимоволі змушує посміхатися, поки дівчина співає пісню. Видно, що молодий хлопець сам по собі є дуже позитивним, і здатний підняти настрій абсолютно всім. В цьому ви можете самі переконатися, подивившись представлений нижче ролик. Хлопець дійсно дуже харизматичний і мимоволі притягує до себе безліч поглядів. Він неодмінно заслуговує уваги, оскільки викличе у вас тільки море позитивних емоцій.

Звичайно, ж у поєднанні з пісенною композицією і голосом дівчини даний номер вийшов дуже вдалим. Його хочеться переглядати знову і знову. Ви тільки подивіться, як він рухається! Мимоволі складається враження, що і сам бубен потрібен йому лише для антуражу, оскільки хлопець дуже пластично танцює під музику.

Впевнені, після перегляду даного ролика, ви неодмінно залишитеся у захваті, і обов’язково захочете показати цей кумедний музичний номер своїм друзям і близьким.

Погляньте, як вдало в ньому поєднується спів дівчата і руху хлопця:


Читайте також:


Залишити коментар: