Батько пiдвiсив дитинy за вікно, заради 1000 лайкiв



Чоловік погрожував викинути дитинy з 15 поверху, якщо фото, де він тримає його за шкірку, не набере тисячу лайків. Чоловік опублікував в Facebook кілька фотографій, на яких тримає хлопчика за вікном багатоповерхового будинку лише за одяг і на витягнутій руці.

- джерело.

Фото набрало багато коментарів, користувачі жахнулися такому посту і зажадали затримати автора, вимагаючи для нього гіршого покарання, воно розійшлося по всьому інтернету, усі вони закликали владy щось зробити:

«Відсутність відповідальності. Все заради того, щоб привернути до себе увагу. Нещасний ».
«Мені погано від одного виду цього фото !!! Боже мій, що це? За таке звернення з дитиною повинні сидіти у в’язниці ».
«Його повинна затримати поліція за те, що він так погано поводиться з дитиною і поставив його життя під загрозу, це безвідповідальний батько».

«Стільки людей, які не можуть мати дітей, і стільки тих, хто з ними так погано поводиться … Куди котиться суспільство».


«Прокурор республіки повинен негайно відреагувати на це і ініціювати розслідування, щоб затримати цього псевдобатька. Таке неприпустимо ».

За інформацією BBC News, чоловіка заарештували 18 червня. Його звинуватили в тому, що він піддав власного сина небезпеки. А 19 червня, алжирця вже засудили до двох років в’язниці. Загалом – то досить суворе покарання, якщо фото постановочне, як зізнався сам батько. Він сказав, що нікого нікуди не вивішував, а фото – це ретуш. Хотілося б вірити, але виходить якось насилу. Навіть якщо це фотошоп, дивне бажання публікувати подібне, ні?

Зрозуміло, що різні країни – різні закони, але, може варто все-таки просто примусово перевіряти стан психічного здоров’я, перш ніж садити в тюрму або, навпаки, просто розчулюватися почуттю гумору батька?


Читайте також:


Залишити коментар: