“Це так важливо для мене”: Повалій попрощалась з Києвом. Українці зітхнули з полегшенням



Співачка відмовилася від ювілейного концерту в Києві.

- джерело.

Таїсія Повалій остаточно відмовилася проводити свій ювілейний концерт у Києві, який був запланований ще влітку на 10 грудня. Про це співачка написала у себе в Instagram. Крім цього, артистка бере паузу на невизначений термін – поки ситуація в країні не буде більш сприятливою для виступів.

Як розповів “Вістям” Ігор Ліхута, справа не в політичній ситуації:

“Нинішня влада не проти нашого виступу, але я зустрівся з новим директором палацу” Україна “Сергієм Перманом і ми тверезо оцінили ситуацію. Немає сенсу наражати на небезпеку людей, які прийдуть на концерт , артистку, та й сам будинок. Все-таки співачці під час концерту має бути комфортно на сцені, а якщо в залі хтось встане і почне щось кричати або щось робити, це зіпсує настрій всім “. При цьому, за словами Ліхути, ніяких загроз з боку радикалів на їхню адресу не надходило, лише неприємні висловлювання на соціальних мережах.

Давати ювілейний концерт в будь-якій іншій країні співачка не має наміру.

https://www.instagram.com/p/B3uduwSFzBj/?utm_source=ig_web_copy_link

“Ідея полягала в тому, щоб провести його у себе на батьківщині. Тим більше, що це повинно було бути шоу, а не просто виступ. – каже Ліхута. – Спеціально для нього у нас вже були замовлені сукні і стрази Сваровскі, а також екрани для шоу. Однак ми не в збитку – використаємо всі ці напрацювання для інших концертів в інших країнах “.

Невеликий парадокс ситуації полягає ще й в тому, що на корпоративи Таїсію продовжують запрошувати в Україні і досить часто. Що ж стосується подальших відкритих виступів, які може відвідати будь-яка людина за квитками, то вони плануються тільки в інших країнах.


Читайте також:


Залишити коментар: