“Це політика.Ми за мир”: хор Верьовки записав скандальне звернення до РФ (відео)



Артисти хору Верьовки потрапили в новий скандал з “миролюбним” зверненням до росіян і Донбасу.

- джерело.

В YouTube було опубліковано відео, на якому артисти розповіли про свої тісні зв’язки з Росією, назвавши війну на сході України “політичними іграми”.

Зокрема, від представників хору звучали такі слова:

“Мені ділити з Росією нічого. Те, що у нас відбуваються якісь політичні ігри… Я не хочу втручатися. Я за мир”.

“Я звертаюся до російських матерів, вони не хочуть, щоб їхні сини гинули на війні проти своїх же братів”.

“Я хочу просто миру. Давайте за мир”.

“Ми були друзями, хочемо бути друзями і будемо друзями. Давайте доведемо світу: вони помиляються, що можуть нас посварити. Мир вам”.

Звернення артистів не оцінили користувачі мережі, що помітно також по співвідношенню лайків і дизлайків: 28 проти 704 станом на 23:00.

“А ви бували з гастролями на лінії вогню, там де ваші російські брати вбивають українців?” “Просто мир – це капітуляція”, “Хор мотузки і мила”, “Чий сценарій? Хто напоумив?” “І ці люди виконують гімн України…” – обурюються українці.

Нагадаємо, в ефірі «Вечірнього кварталу» коміки разом із національним хором Верьовки заспівали жартівливу пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

Як писав “Вголос”, міністр економіки розкритикував “95 квартал” через “дім Гонтаревої”.

Згодом Генеральний директор Національного хору імені Г. Верьовки Зеновій Корінець заявив, що рішення співати з “Кварталом 95” про підпал будинку Гонтаревої, приймав сам і що йому за це соромно.

https://youtu.be/jmC5_DtjSqM


Читайте також:


Залишити коментар: