Цe дiйcнo чyдo: Зaвoрoтнюк пicля трuвaлoї хвoрoбu вuйшлa в люди, пoсмiхaєтьcя і вже плaвaє в бaсeйнi



Самопочуття зірки серіалу “Моя прекрасна няня” значно покращилося.

- джерело.

Анастасія Заворотнюк бореться з важким онкологічним захворюванням і в даний час проходить курс реабілітації в приватній клініці на Рубльовці в селі Жуківка в РФ. Лікарня, в якій знаходиться зірка серіалу “Моя прекрасна няня”, спеціалізується на відновленні пацієнтів після завершення основного курсу лікування і допомагає реабілітувати хворих між курсами хіміотерапії.

Хоча рідні актриси воліють зберігати мовчання про стан здоров’я Анастасії, час від часу в мережу і пресу “просочуються” нові дані – як правило, з посиланням на друзів актриси або джерела в її оточенні.

Так, нещодавно стало відомо, що заменітості провели генетичний ДНК-тест, Літос-тест і тест за відбитками пальців, і результат виявився дуже обнадійливим. Сама ж Заворотнюк перебуває в адекватному стані і налаштована оптимістично.

За словами онкологів, гліобластома головного мозку злоякісний і самий агресивний вид пухлини, і якщо вдалося уникнути летального результату, люди довше 5 років з таким діагнозом живуть – точніше існують і страждають – рідко. Про це передає видання “Дни.ру”.

Однак у випадку з Заворотнюк, схоже, сталося диво, кажуть медики.

Друзі актриси розповіли, що вона відчуває себе добре, посміхається і навіть нібито плаває в басейні.


Читайте також:


Залишити коментар: