Трагедія у День Незалежності: ворожі бойовики обстріляли мирних жителів



Бойовики з артилерії обстріляли село Врубівка в Луганській області. В результаті обстрілу загинув мирний житель. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

- джерело.

“В результаті артилерійського обстрілу російсько-окупаційних військ с. Врубівка Попаснянського району загинув мирний житель. Це сталося близько 05:00. Снаряд влучив прямо в будинок, де жила сім’я загиблого. Чоловік 1983 р. н. помер від отриманих поранень. У нього залишилася дружина і двоє дітей”, – йдеться в повідомлені.

Гарбуз додав, що в результаті обстрілу в результаті артобстрілу пошкоджені шкільні приміщення і чотири двоповерхові будинки.

Як повідомлялося, 23 серпня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була напруженою, але на окремих ділянках особливо гострою. Бойовики 42 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 3 рази з озброєння, забороненого Мінську домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Російські окупанти вели прицільний вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу п’ятеро українських захисників загинули, семеро військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.


Читайте також:


Залишити коментар: