Трагедія на Тернопільщині: чоловік на очах у дитини зарізав колишню дівчину та її матір



На хуторі Лиса Підгаєцького району Тернопільської області 31-річний чоловік на очах у дитини вбив 26-річну колишню дівчину та її матір.

- джерело.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

Як зазначається, вбивця раніше зустрічався з вбитою та допомагав їй фінансово. Проте, коли жінка знайшла собі нового кавалера, вбивця почав погрожувати жінці та вимагав повернутися до нього. Загибла навіть з цього приводу зверталась у поліцію.

У день трагедії зловмисник підпалив на хуторі сусідню будівлю, де проживає брат його колишньої. Коли усі чоловіки кинулись гасити полум’я, до будинку, де перебувало двоє жінок – 26-річна колишня кохана, її 60-річна матір, і семирічний син вбитої, зайшов вбивця. Він на очах у дитини зарізав жінок та втік з місця трагедії. Неповнолітнього сина загиблої вбивця не чіпав.

З місця трагедії головоріз втік лісом. Проте 7-річний хлопчик, попри те, що він перебував у стані шоку, розповів правоохоронцям про вбивцю.

Ним виявився 31-річний раніше судимий Ігор Олійник, житель села Угринів Підгаєцького району. Поліція розшукувала вбивцю та знайшла його сьогодні, 24 вересня, повішаним у його рідному селі.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів. Слідчі дії тривають.


Читайте також:


Залишити коментар: