ТОП-10 нарядів Кейт Міддлтон в 2017 році в яких герцогиня виглядала просто неперевершено



Стильна Кейт Міддлтон виходячи в світ завжди обирає ефектні образи.

- джерело.

Тож, пропонуємо переглянути ТОП-10 нарядів герцогині Кембриджської в 2017 році, які найбільше запам’яталися шанувальникам.

Нагадаємо, що в 2018 році Кейт Міддлтон стане мамою втретє, пише “Сегодня”.

Кейт і принц Вільям одружені з 2011 року, і у них двоє дітей – принц Джордж, який в цьому році пішов в школу, і принцеса Шарлотта.

Читайте також: НЕПЕРЕВЕРШЕНІ МЕГАН МАРКЛ І КЕЙТ МІДДЛТОН З ПРИНЦАМИ ВІДВІДАЛИ РІЗДВЯНУ СЛУЖБУ (ФОТО)

ТОП-10 нарядів Кейт Міддлтон в 2017 році

Кейт Міддлтон і принц Вільям на театралізованому шоу Royal Variety Performance.

Для такого заходу герцогиня Кетрін обрала довгоме розкішне плаття від свого улюбленого бренду Jenny Packham. Сукню з блискучою вишивкою Кейт Міддлтон доповнила сріблястими туфлями і клатчем.

Герцогиня Кетрін в ефектному вбранні опинилася в центрі уваги на вечірці в резиденції британського посла в Німеччині.

Кейт обрала червону сукню зі спущеними плечима від Alexander McQueen, вартістю 1900 доларів. Дружина принца Вільяма доповнила яскравий образ босоніжками від Prada.

На червоній доріжці церемонії вручення премії BAFTA Кейт Міддлтон з’явилася у сукні з відкритими плечима від Alexander McQueen.

Герцогиня Кембриджська Кетрін прийшла на гала-вечір в Національну портретну галерею.

Для цього вонна обрала сукню з мереживом від Temperley London.

7 листопада на території Кенсінгтонського палацу пройшов урочистий вечерю центру Анни Фрейд.

Тож, вaгiтнa герцогиня Кетрін вибрала для заходу довге чорне плаття з розкльошеним подолом і мереживом від Diane von Furstenberg.

На скачках Royal Ascot Кетрін була помічена в білосніжній мереживній сукні від Alexander McQueen. Свій неперевершений образ вона доповнила бежевими човниками, капелюшком і клатчем в тон.

На весілля сестри Піппи з мільярдером Джеймсом Меттьюсом Кейт Міддлтон прийшла в ніжно-рожевій сукні від Alexander McQueen за 15 400 доларів.

А у березні Кейт Міддлтон продемонструвала свій бездоганний стиль в Парижі.

Кетрін вийшла в світ у сукні-пальто від Chanel за 17 тисяч доларів. Як зазначає Dailymail, це найдорожче вбрання Кейт в 2017 році.

Для параду Trooping the Colour (офіційна церемонія святкування 91-го дня народження королеви Єлизавети II) герцогиня Кембриджська вибрала рожеве плаття авторства Сари Бертон для Alexander McQueen з колекції осінь-зима 2016/2017, доповнене капелюшком від Jane Taylor.

У музеї Вікторії і Альберта в Лондоні герцогиня з’явилася в твідовому платті з гудзиками з колекції Gucci, вартістю 2320 доларів.


Читайте також:


Залишити коментар: