Різдвяне диво: безхатько зробив сюрприз вартістю 6 тис грн продавцю кави за його доброту



Олександр Мельничук із Вінниці став героєм справжньої різдвяної казки, пише gazeta.ua.

- джерело.

Цей чоловік прославився на всю Україну після випадку, який трапився з ним на Різдво, 25 грудня.

Вся справа в тому, що бізнесмен, який видав себе за безхатька, подарував кавове обладнання та 10 кг зернової кави бразильської арабіки.

“Тільки одне обладнання коштує 5 тисяч гривень, а ще кава на тисячу. Після цього дива повірив, що Санта Клаус існує”, – каже Олександр Мельничук.

На вінницькій різдвяній ярмарці безхатько продавав пиріжки з побажаннями, які вклав у тісто замість начинки. Але від нього всі відверталися.

“І я відмовився, бо солодкого не їм. Натомість, запропонував йому випити смачнющої кави з шматочками часнику. Він здивувався, але погодився. Випив, подякував і пішов”, – сказав Мельничук.

Читайте також: СЛЬОЗИ РАДОСТІ: ВІД РІЗДВЯНОГО СЮРПРИЗУ ДОЧКИ ЖІНКА ВПAЛA В IСТEРUКУ (ВІДЕО)

Проте вже через два дні, 25 грудня, безхатько повернувся. Він приїхав на площу ярмарки на розкішному “БМВ”.

“Цей безхатько приходить у брендовому одязі, на який мені треба рік робити чи навіть більше. Привітався. Каже: “так сподобалася ваша кава. Хочу зробити вам подарунок. Ви єдиний, хто пригостив мене безкоштовно на цій ярмарці”. За мить вручає набір для приготування кави на піску”. Шoк. Навіть не знав, як реагувати. Не очікував, що таке може трапитися ще й зі мною”, – говорить продавець кави.

Олександр Мельничук зізнався, що кавове обладнанням буде використовувати з весни. На пікніках варитиме каву на піску для друзів.


Читайте також:


Залишити коментар: