Тіло знайшли у ванній: у Львові загинула 21-річна менеджер відомого PR-агентства Києва (фото)



У Львові на вулиці Дорошенка в квартирі виявили тіла хлопця і дівчини без ознак життя, крім цього, двох людей госпіталізували в лікарню. Серед загиблих виявилася 21-річна PR-менеджер з Києва.

- джерело.

Всі постраждалі приїхали до Львова з Києва. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост в Facebook колеги загиблої.

Трагедія сталася 11 січня, а 14 січня Анастасію Борсук поховали в рідному місті Глухів Сумської області. Як зазначено в публікації, компанія з двох хлопців та дівчат заселилася в квартиру 10 січня, а на наступний день хлопця і дівчину знайшли мертвими, ще одну пару госпіталізували в лікарню з діагнозом: «отруєння чадним газом середньої тяжкості».

«Приїхавши на місце загибелі своєї дочки, батьки Насті побачили наступну картину: стара пічка з каміном, до якої підведений газ, стоїть звичайний кран і саморобна горілка на цеглі, дверей біля каміна немає, а труби пов’язані воєдино з вентиляцією …

Слідство вже йде. Батькам намагаються довести, що діти самостійно намагалися розпалити камін, від чого і загинули. Але Настю знайшли померлою в душі, а її хлопця – в кімнаті на дивані. Камін не чіпали »- зазначено в пості соціальної мережі.

Родичі та колеги просять допомоги, щоб надати розголосу даній трагедії і надалі не допустити того, що сталося. Повний текст поста можна подивитися тут:


Читайте також:


Залишити коментар: