“Тіло знайшли біля моста”: смерть 15-річного підлітка сколихнула всю країну



Сьогодні, 10 лютого, в Шевченківському районі Харкова біля мосту знайшли знайшли тіло 15-річного підлітка, якого розшукували протягом двох діб.

Інформує - джерело.

Цю інформацію Суспільному підтвердив начальник поліції Харківщини Андрій Рубель, передає “Це моя Україна“.

“Так, знайшли. Зараз проводимо огляд місця події. Під мостом, вулиця Дерев’янка, Шевченківській район”, — сказав начальник поліції Харківщини.

На уточнення, чи йдеться саме про зниклого підлітка, якого розшукували дві доби, Рубель відповів: “Одяг його, ми думаємо, що це він”.

“Обставини смерті дитини з’ясовують. “Ще огляд проводимо місця події”, — зазначив Андрій Рубель.

Близько 15:00 волонтери повідомили про припинення пошуків хлопця.

“Офіційно на даний час нічого не можу сказати… Пошук на даний час зупинений”, — сказав Суспільному координатор пошукової групи “Мілена” Костянтин Рюмшин.

На місці, де знайшли тіло дитини, на час слідчих дій обмежили ділянку мосту. За фактом смерті відкрили кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”. Що стало причиною смерті дитини, у поліції не повідомляють.

Фото з місця подій:

Також поліція Харківської області просить надати записи з автореєстраторів усіх, хто 8 лютого проїжджав Олексіївський міст у Харкові.

Звернення адресовано водіям, які їхали в бік Олексіївки з 17:00 до 24:00 8 лютого, повідомила речниця Нацполіції області Олена Баранник.

У поліції не повідомляють, чи означає пошук свідків те, що дитину могли вбити.

“З метою встановлення обставин скоєння особливо небезпечного злочину, Головне управління Національної поліції в Харківській області звертається з проханням до водіїв, які 8 лютого 2021 року з 17:00 до 24:00 пересувалися по маршруту від станції метро “23 Серпня” в бік житлового масиву Олексіївка, через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку, надати записи з камер-відеореєстраторів”, — зазначають у поліції.

Відеозаписи просять надавати до Слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Весніна, 14. Контактні телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77, 102.

Нагадаємо, 15-річний Антон Логвінов пішов з дому 8 лютого і не повернувся. 9 лютого волонтери були організували пошуки дитини.


Читайте також:


Залишити коментар: