Тіло було замотане в ганчір’я: Сварка між товаришами завершилася трагедією на Луганщині



На Луганщині поліцейські встановили і затримали підозрюваного в скоєнні вбивства. Про це сьогодні, 30 липня, повідомляє Головне управління Національної поліції в Луганській області.

- джерело.

Оперативники управління карного розшуку спільно з співробітниками Лисичанського відділу поліції викрили та затримали 48-річного місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні вбивства.

Увечері 25 липня в Лисичанський відділ поліції зателефонував місцевий житель і повідомив про те, що на присадибній ділянці, який він орендує по вул. Ген. Потапенко він виявив тіло невідомого чоловіка замотаного в ганчір’я.

Негайно на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. В ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 39-річний місцевий житель.

Для встановлення всіх обставин скоєного злочину була створена посилена слідчо-оперативна група, проведено комплекс слідчо-оперативних і розшукових заходів. За результатами проведених заходів поліцейські встановили і затримали 48-річного жителя Лисичанська, який зізнався в скоєному і розповів, що сталося в той нещасливий день. Товариші поконфліктували і все закінчилось трагедією.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК України. За даним фактом слідчим Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років. Слідчі дії тривають.


Читайте також:


Залишити коментар: