Тіла неможливо дістати: з’явилося відео понівеченого у страшній ДТП в Росії автобуса



У Росії на Забайкаллі з моста над річкою Куенга на лід впав рейсовий автобус з пасажирами. На відео видно наслідки аварії, через яку як мінімум 18 людей загинули.

- джерело.

В даний момент в автобусі залишаються більше 20 чоловік, відзначає видання RT в Telegram. До місця аварії прибули рятувальники.

На кадрах оперативної відеозйомки видно автобус, що лежить на даху. Судячи з того, як сильно бічні стійки втиснуло в основу автобуса, можна зробити висновок про потужний удар автобуса об лід.

Також на відео можна почути крики постраждалих про допомогу і прохання про порятунок з-під уламків понівеченого автобуса. Ті, хто стоїть біля остова транспорту, разом з постраждалими оглядають місце аварії і намагаються дістати людей з-під купи заліза.

Біля вікон транспорту видно сліди крові і рух тіл пасажирів, що залишилися всередині. В даний момент триває операція з порятунку, однак вона ускладнюється тим, що важкій техніці важко підійти до автобусу. Лід під ним уже тріснув і рятувальники побоюються, що він і зовсім піде під воду.

https://youtu.be/dCBEnM8y0Hw


Читайте також:


Залишити коментар: