Тeрмlнов0! Вчoрa, пiзнo ввeчeрi на нараді Президент України прийняв тверде рішення cтeртu з лиця зeмлi oлiгaрхiю і мoнoпoлiю в країні.



Пропагандистські ЗМІ нав’язали українцям думку, що Зеленський – клоун, який не зможе нічого в цій країні.
Пропагандистська машина Порошенко щодня пропагує проти Зеленського. Нав’язує думку, що Зеленський – агент Коломойського.

- джерело.

Пропагандисти Ахметова говорили, що Зеленський нічого не зможе зробити проти ситуації корумпованої системи олігархічного рабства в Україні.

Ага, 100%. Зеленський за дві доби переговорів в Європі знайшов підтримку європейських лідерів і найпотужніших юридичних компаній на демонтаж олігархів в Україні. Європа дала чіткі і зрозумілі гарантії Президенту України на повну підтримку в боротьбі проти кримінальної олігархії в Україні.

У разі, якщо якийсь олігарх, якийсь корумпований чинуша, суддя, прокурор почне чинити опір, вони зустрінуться з правоохоронними органами ЄС, Інтерполом і повної заморожуванням рахунків в Європі і США, де вони звикли тримати накрадені в Україні гроші.

Зеленський обвів олігархів навколо пальця і замість того, щоб шукати підтримки у олігархів, він пішов шукати підтримки у цивілізованого світу в боротьбі з олігархічним каганатом, який залив країну кров’ю. Президент все зрозумів і він відразу ж почав діяти. Першим під удар пішов Ахметов.

За нашими даними, Президент України прийняв тверде рішення стерти з лиця землі олігархію і монополію в країні.

За його словами, якщо це рішення набуде чинності, всі ті, від кого залежить впровадження ринку, мають ряд ризиків. Для того, щоб зменшити негативний ефект на громадян і економіку країни, вони повинні працювати цілодобово і нести свою відповідальність.

Данилюк підкреслив, що в разі відстрочки закону повинна бути проведена зустріч з депутатами Верховної Ради і це питання має стати пріоритетним.

Нагадаємо, що за 5 років Ахметов і Порошенко обдерли кожну українську родину на банальної афері Ротердам+. Ця афера полягає в тому, що Порошенко і Ахметов купували вугілля в «ДНР», а продавали його Україні як вугілля з Ротердамі. Таким чином був завдасть страшного удару по Україні і українців в цілому. Відразу ж до Верховної Ради було внесено Закон про конфіскацію майна депутатів, чиновників, прокурорів які крали гроші народу України.

Зараз вони пручаються, думають як би скинути Президента не олігарха, що не бандита, що не системника. У них нічого не вийде і на парламентських виборах ми повинні підтримати команду Президента.


Читайте також:


Залишити коментар: