Тeрмінoвo! Вiдoмa укрaїнcькa cпiвaчкa пoтрaпилa в cтрaшнe ДТП: лiкaрi повідомили деталі трaгeдiї



Ірина Федишин потрапила в лікарню з чоловіком після страшного ДТП.

Ірина Федишин потрапила в аварію після концерту в Шепетівці. Про це сама співачка розповіла на сторінках в своїх соціальних мережах.

- джерело.

Як відомо, Федишин з усією своєю командою поверталися з концерту до Львова. І на нічній трасі в автомобіль поп-зірки на швидкості врізався мікроавтобус. Це сталося біля міста Рівне.

32-річна Ірина розповіла, що була змушена всю ніч провести з чоловіком і за сумісництвом продюсером Віталій Човник в лікарні.

“Друзі, зі мною і моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючись з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно … Ми готувалися здійснювати маневр, увімкнувши заздалегідь лівий поворот. В цей же час, інший пасажирський автобус, перетинаючи суцільну смугу, на швидкості “влетів” в наше авто. Удар був чималої сили. через біль у м’язах викликали швидку і провели ніч в лікарні. на щастя, все обійшлося травмами середньої тяжкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові “, – повідомила співачка.

Також артистка і мама двох дітей подякувала всім за слова підтримки і зізналася, що “тільки тепер починає відходити від шоку”.

“Тому що на очі навертаються сльози від однієї лише думки … Спасибі тобі, Боже, що вберіг нас від біди”, – написала Ірина.


Читайте також:


Залишити коментар: