“Тепер і тебе намочимо”: вчитель побив учня та намагався вмочити головою в унітаз



На Херсонщині вчитель познущався з учня: побив та намагався занурити його голову в унітаз.

- джерело.

Про інцидент, що стався у Дніпрянській загальноосвітній школі Новокаховської міськради, поінформували на сторінці Головного територіального управління юстиції Херсонщини у Facebook.

Про це випадок стало відомо після того, як мати хлопця звернулася на “гарячу лінію”.

“Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули і він пролив воду на одного з хлопчиків. У цей час до нього підійшов учитель фізкультури і голосно запитав, навіщо він облив того водою. Не дочекавшись пояснень, учитель вдарив мого сина по потилиці зі словами: “Тепер і тебе намочимо” потягнув мою дитину до вбиральні”, – розповіла мати школяра.

Свідками побоїв стали інші учні. “Учитель фізкультури намагався вмочити мого сина в унітаз, дитина пручалася. Після декількох спроб він вдарив сина кулаком у живіт”, – додала жінка.

Хлопець протягом кілька днів нічого вдома не розповідав, однак мати здогадалася з його поведінки. Класна керівничка хлопця у відповідь на розповідь матері порадила не панікувати. Натомість директорка школи розповіла жінці, що її син “погано відповідає на уроках і дружить із хлопчиками з поганою поведінкою”. Мати звернулася у поліцію.


Читайте також:


Залишити коментар: