Температура опускалася до – 6. Трирічного хлопчика знайшли живим у лісі після 2 діб пошуків



В американському штаті Північна Кароліна трирічний хлопчик Кейсі Гетеуей грав у дворі будинку своєї бабусі з іншими дітьми, забіг в ліс і там заблукав. Дитину розшукували протягом двох днів. Температура за цей час опускалася до шести градусів морозу. Зрештою малюка вдалося знайти на маленькому острівці. Він промок і заплутався в колючих кущах. Рятувальникам довелося пробиратися по воді висотою по пояс, щоб дістатися до Кейсі, що плакав та кликав маму, пишуть “Факти”.

- джерело.

Хлопчик розповів, що майже весь цей час про нього дбав дикий ведмідь, якого він випадково зустрів у лісі. За словами хлопчика, звір його зігрівав і захищав.

«Він сказав, що два дні тусувався разом з ведмедем. Бог послав йому друга, щоб він був у безпеці … Дива трапляються », – написала в соцмережі тітка хлопчика. Деякі люди вважають, що ведмідь був уявним. Однак дитина, що вижила у мороз, наполягає на тому, що говорить правду. Це також пояснює, як він зміг вижити при такому холоді.

Дитину на всякий випадок госпіталізували. Стан його здоров’я був напрочуд добрим. У нього залишилося лише кілька подряпин.

Дитину шукали два дні 600 рятувальників та волонтерів. В останній день пошуку влада навіть закликала волонтерів лишитися вдома – температура сягнула -6 за Цельсієм, лив дощ та був сильний вітер.

В пoліції підозрюють, знайти не вдавалося раніше, бо хлопчик не сидів на місці і бігав по лісі.

Хоча доказів словам Кейсі немає, раніше аналогічні випадки вже були зафіксовані. Так, в 1955 році в штаті Монтана дворічна дівчинка також заблукала в лісі і провела там два дні, протягом яких її опікав ведмідь.


Читайте також:


Залишити коментар: