Таємниче затемнення. Вперше за 250 років. Що воно віщує



Незабаром станеться так зване “Сонячне затемнення”. У 2019 році це станеться у четвер, 26 грудня. Астрофізики і астрологи називають цей день найзначнішою подією місяця.

І не даремно, адже воно буде найсильнішим за останні 250 років. Так, кільцеве сонячне затемнення в грудні 2019 відбудеться у знаку Козерога.

- джерело.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міжнародного союзу астрономів.

Фахівці заявляють, що затемнення Сонця відкриває коридор затемнень — закриття якого доведеться чекати до середини січня: місячне затемнення в Раку 10 січня 2020 завершить коридор затемнень. Особливо уважними варто бути чотирьом знакам Зодіаку – це Рак, Козеріг, Терези та Овен.

В сонячне затемнення 26 грудня 2019 – що не можна робити:

– з’ясовувати стосунки з близькими – краще уникати будь-яких конфліктів;

– укладати важливі угоди – варто дочекатися закриття коридору затемнень;

– ігнорувати сім’ю і близьких – саме на сімейних стосунках варто зосередити свої зусилля, ця сфера особливої небезпеки в ці дні;

– проявляти надзвичайну фізичну активність – краще поберегти сили, їх не можна розрахувати, а то і надірватися;

– уникати будь-якого насильства – від словесного до фізичного і психологічного.

Сонячне затемнення 26 грудня 2019 – що робити:

Щоб мінімізувати негатив сонячного затемнення астрологи, і езотерики радять зробити емоційне скидання – і краще всі важливі процеси в цей період робити максимально матеріальними. Наприклад, скидання негативу провести через написання проблем на папері – який потім можна спалити.

А на противагу проблемам – загадати бажання в сонячне затемнення 26 грудня 2019. І також максимально візуалізувати: як мінімум, чітко уявити загадане у голові. Але краще – детально описати або навіть зробити фотоколаж бажаного.


Читайте також:


Залишити коментар: