Тату-залежний охоронець відрізав собі пальці, ніс і губи, щоб стати “рептилоїдом”: фото до і після



Ентоні Лоффредо, простий охоронець з Франції, у 24 роки кинув роботу, перебрався до Австралії і став здійснювати свою мрію – стати справжнім мутантом-рептилоїдом. Зараз високому м’язистому хлопцеві 33 роки і виглядає він дійсно страхітливо. Остання боді-модифікація Ентоні – два відрізаних пальця на лівій руці.

- джерело.

Навіщо чоловік це робить, як виглядає зараз і яким був до всього цього – дивіться і читайте в нашому матеріалі Styler нижче.

За інформацією видання Mirror, Ентоні каже, що тільки на третину досяг бажаної трансформації себе в “чорного інопланетянина”. Саме під таким ім’ям – The Black alien project – він веде свій блог в Instagram, маючи там понад 700 тисяч дописувачів.

Колаж РБК-Україна: Ентоні Лоффредо до і після трансформацій

Нещодавно Лоффредо злітав до Мексики, де місцеві лікарі відрізали йому мізинець і безіменний палець, щоб рука стала більш схожа на кіготь інопланетянина.

А щоб видалити ніс, Ентоні відправився в Іспанію. Адже в його країні такі операції вважаються незаконними.

Крім цього у чоловіка відрізана верхня губа, частина нижньої, видалені вуха, язик розрізаний надвоє і “забитий” зеленою фарбою.

Схоже, що найбезпечніше, що він зробив зі своїм тілом – це забив його чорними тату.

Фото: Ентоні до видалення носа і губ (instagram.com/the_black_alien_project)

Навіщо він це робить
В одному з інтерв’ю хлопець зізнався, що з дитинства захоплювався історіями про мутантів, а пізніше почав вивчати існуючі методи зміни власного вигляду.

Ентоні каже, що трансформації роблять його щасливими. Крім того у нього, судячи з публікацій в мережі, хороші відносини з мамою.

Фото: Ентоні Лаффредо з мамою (instagram.com/the_black_alien_project)

“Мені подобається грати роль страшного персонажа. Я часто приміряю її на себе, особливо вночі на темних вулицях, це весело”, – зізнається хлопець.

Фото до і після (instagram.com/the_black_alien_project)

Раніше ми писали, що епатажна українська блогер з гігантськими вилицями ще більше “виросла”. З’явилися фото до і після.

 

Запис Тату-залежний охоронець відрізав собі пальці, ніс і губи, щоб стати “рептилоїдом”: фото до і після спершу з’явиться на Слово News.


Читайте також:


Залишити коментар: