Тарологиня Яна Тимощук передбачила масштабні обстріли України у червні



Можна відразу помітити, що Яна в новому розкладі дістала карту “Вежа”, і це може означати багато різних подій

Відома українська тарологиня Яна Тимощук, яка попереджала, що російські окупанти протягом усієї весни продовжуватимуть військові дії на території нашої країни, поділилася енергетичним прогнозом для України.

- джерело.

За словами Яни Тимощук, місяць червня для України виходить “дуже цікавий”. У цей час в Україну може повернутися велика кількість жінок, оскільки випала мапа “Цариці”.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Яни Тимощук у мережі YouTube.

“Карта руйнування – вежа. Перше значення – це справді прильоти смертельні, на жаль. Башта наштовхнула мене на думку, що ми боремося з усім старим, старим – це система, це люди, це закони. Все, що було раніше, це не працює, потрібно перебудовувати. Глобально йде розбудова системи”, – розповіла Яна.

Також астрологиня розповіла і про подальші події.

“Чудова карта – прискорення. Всі чудово знають, що час прискорився. Зараз у добу 16 годин, а не 24 години. У глобально-історичному плані, що могло бути років через 20, 30 або 40, то відбуватиметься зараз. Наше завдання триматися бадьорком, огірочком”, – розповіла Яна.
Також Яна Тимощук витягла з колоди ще й мапу “Верховний жрець”. За словами таролога, у нашій країні може утворитися таємні організації, які приховані від пересічних людей.

Сообщение Тарологиня Яна Тимощук передбачила масштабні обстріли України у червні появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: